Rybí salát s hráškem a jablky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 ks jablko
250 g sterilovaný hrášek
1 kelímek majonéza (100g)
300 konzerv ryba ve vlastní šťávě
podle chuti
sůl
ocet
1 lžička mletý bílý pepř
na ozdobu
1 ks červená paprika

Postup přípravy receptu

  1. Konzervovanou rybu (nejlepší je losos) a hrášek scedíme. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. Rybu opatrně rozdělíme na menší kousky a dáme ji do mísy. Přidáme hrášek, jablka a nakrájenou cibuli.

  3. Vše zlehka promícháme se solí, pepřem i octem. Teprve do dobře ochuceného salátu přidáme majonézu a zlehka jej promícháme.

  4. Jednotlivé porce sypeme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!