Rybí salát s hráškem a jablky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks cibule 2 ks jablko 250 g sterilovaný hrášek 1 kelímek majonéza (100g) 300 konzerv ryba ve vlastní šťávě podle chuti sůl ocet 1 lžička mletý bílý pepř na ozdobu 1 ks červená paprika
Postup Rybí salát s hráškem a jablky recept
Postup přípravy receptu
-
Konzervovanou rybu (nejlepší je losos) a hrášek scedíme. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Rybu opatrně rozdělíme na menší kousky a dáme ji do mísy. Přidáme hrášek, jablka a nakrájenou cibuli.
Vše zlehka promícháme se solí, pepřem i octem. Teprve do dobře ochuceného salátu přidáme majonézu a zlehka jej promícháme.
Jednotlivé porce sypeme na proužky nakrájenou paprikou a podáváme s bílým pečivem.