Rybí filé v rajčatové šťávě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
20 g máslo
ocet
2 dl mléko
10 g mouka
30 g zelená paprika
1 dl rajčatová šťáva
200 g rybí filé

Postup přípravy receptu

  1. Zmrazené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, papriku nakrájíme na nudličky.

  2. Na másle zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi 5 minut. Pak přilijeme rajčatovou šťávu. Omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Vše už jen krátce prohřejeme.

  3. Rybí filé v rajčatové šťávě podáváme s rýží nebo těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!