Rybí čína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce kečup
1 lžička bazalka
70 g krabí tyčinky
3 lžíce hladká mouka
1 lžíce sójová omáčka
1 lžička mletá sladká paprika
250 g pangasius
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Hladkou mouku smícháme ve větší misce se solí, bazalkou a sladkou paprikou.

  2. Rybu nakrájíme na menší kousky a promícháme s moukou.

  3. Na pánvi ryby krátce osmahneme na rozpáleném oleji. Pak přidáme na kousky nakrájené krabí tyčinky, sójovou omáčku a kečup. Vše promícháme a ještě krátce opečeme.

  4. Rybí čínu podáváme s rýží nebo jinou přílohou dle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!