Roláda z mletého masa 1 recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

500 g mleté maso
podle potřeby
olej
nádivka
sůl
3 ks vejce
10 dkg šunka
pepř
10 dkg anglická slanina
1 svazeček petrželová nať
10 dkg tvrdý sýr
podle chuti
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do mísy, přídáme sůl a pepř a pořádně promícháme. Poté vyválíme na potravinovou fólii.

  2. Dále vyšleháme vejce se strouhaným sýrem a najemno nakrájenou petrželovou natí. Osolíme, opepříme a usmažíme omeletu.

  3. Maso na potravinové fólii potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky a anglické slaniny. Nakonec na maso položíme upečenou omeletu. Vše opatrně zatočíme do rolády, kterou potřeme olejem a vodou. Pečeme zvolna ve vyhřáté troubě.

  4. Upečenou roládu z mletého masa krájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!