Podzimní salát s červeným zelím a brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
0 hlávek červené zelí
2 ks červená paprika
4 ks nové brambory
2 ks bílá paprika
podle chuti
sůl
pepř
bílý jogurt
tvrdý sýr
na ozdobu
pórek

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit brambory. Nejlépe celé i se slupkou a dobře očištěné. Zachovají si tak nejvíce vitamínů.

  2. Mezitím nakrájíme očištěnou zeleninu. Zelí na proužky, papriku na kostičky a dáme do mísy. Přidáme sýr, okořeníme a dáme odpočinout do ledničky.

  3. Vařené brambory nakrájíme také na kostičky a přidáme do salátu. Podle chuti doplníme bílým jogurtem.

  4. Podzimní salát s červeným zelím a brambory servírujeme se ztraceným vejcem a kolečky pórku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!