Masové hašé recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
2 stroužky česnek
3 lžíce máslo
150 ml mléko
1 ks cibule
400 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky
Postup Masové hašé recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Čerstvé bylinky nasekáme. Maso si předem uvaříme doměkka, scedíme a umeleme.
Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme bylinky. Směs zalijeme mlékem, důkladně rozmícháme a přidáme jemně mleté hovězí. Masové hašé povaříme do doby, dokud se tekutina téměř nevyvaří.
Masové hašé podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem jako hlavní chod.