Masové hašé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 lžíce máslo
150 ml mléko
1 ks cibule
400 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Čerstvé bylinky nasekáme. Maso si předem uvaříme doměkka, scedíme a umeleme.

  2. Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme bylinky. Směs zalijeme mlékem, důkladně rozmícháme a přidáme jemně mleté hovězí. Masové hašé povaříme do doby, dokud se tekutina téměř nevyvaří.

  3. Masové hašé podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!