Grilování pstruzi v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
1 ks citron
4 ks pstruh
podle chuti
sůl
rozmarýn
koriandr
5 ks bobkový list
worcesterská omáčka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy omyjeme a důkladně osušíme. Uděláme do nich několik příčných zářezů. Do zářezů vetřeme sůl, pepř a celé pstruhy pokapeme citronovou šťávou.

  2. V oleji smícháme všechny bylinky a přidáme se worcesterskou omáčku. Olejem důkladně pstruhy potřeme.

  3. Každého pstruha zabalíme do alobalu a grilujeme 12 minut. Ke konci se alobal rozevře a necháme ještě chvíli na grilu.

  4. Grilování pstruzi v alobalu jsou nejlepší s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!