Naložené maso na grilování recept

Apetit Recepty marináda

Suroviny na recept

sůl
1 balíček steakové koření
slunečnicový olej
1 kg vepřové maso

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na asi 1 cm široké plátky, osolíme a okořeníme steakovým kořením. Naklepeme maso paličkou, aby se sůl s kořením dostala do masa

  2. Na dno misky dáme trochu oleje a na olej postupně vkládáme okořeněné maso. Můžeme mezi každým vložením trochu posypat kořením. Nakonec maso zalijeme olejem, aby bylo ponořené, zaděláme víkem a dáme do ledničky na noc i déle. Občas s masem pohneme a otočíme ho

  3. Maso naložené na grilování vyjmeme z misky, grilujeme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!