Úprava masa z grilování recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
1 ks cibule
1 konzerva sterilované žampiony
voda na podlití
10 ks naložené maso na gril

Postup přípravy receptu

  1. Naložené maso z grilu nakrájíme na plátky a orestujeme z obou stran. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno

  2. Cibuli orestujeme na oleji a přidáme k ní sterilované žampiony. Pokud jsou žampiony větší, překrájíme je. Žampiony přidáváme bez láku

  3. Do zapékací misky dáme orestovanou cibuli a žampiony, na to naskládáme orestované maso, trošku podlijeme vodou a dáme péct do trouby asi na 30 minut při 200 °C. Ze začátku necháme maso přikryté, ke konci odkryjeme a necháme dopéct

  4. Zbylé naložené maso z grilování podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!