Červené řízky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks vepřové plátky
marináda
3 lžíce olej
1 lžička sůl
3 ks vejce
3 lžíce solamyl
2 lžičky hořčice
2 lžíce kečup
2 lžičky mletá sladká paprika
1 lžička mletá pálivá paprika
podle chuti
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme kečup, solamyl, olej, vejce, hořčici a koření.

  2. Vepřové plátky naklepeme a naložíme do připravené směsi. Cibuli nakrájíme na kolečka a přimícháme k masu. Vše necháme přes noc v lednici.

  3. Druhý den vyjmeme maso a smažíme na pánvi, na druhou pánev nalijeme směs i s cibulí a za stálého míchání osmažíme.

  4. Nejlepší přílohou k červeným řízkům je bramborová kaše, která se polije pořádnou porcí osmažené šťávičky s cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!