Rizoto s rybou a zeleninou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
2 balíčky rýže
20 dkg eidam
1 ks červená kapie
150 g sterilovaný hrášek
1 balíček rybí filé
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku oloupeme a pokrájíme nadrobno, kapii také

  2. Zeleninu dáme osmahnout a podusit na rozpálenou pánev s trochou oleje. Poté přidáme sterilovaný hrášek

  3. Rýži uvaříme doměkka podle návodu. Filé rozmrazíme, osolíme a opepříme. Filé dáme uvařit do mikrovlnky asi na 5 minut, ale samozřejmě lze připravit i na pánvi

  4. Hotové filé pak rozdělíme na kousky a smícháme s rýží a zeleninou. Můžeme přidat trochu oleje, aby rizoto nebylo příliš suché

  5. Při podávání můžeme rizoto s rybím masem a zeleninou posypat nakrájeným nebo nastrouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!