Rizoto s uzeným masem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
2 balíčky rýže
1 lžíce olivový olej
mletý černý pepř
1 kg uzené kosti
1 plechovka mexická zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Uzené kosti dáme vařit, vaříme doměkka. Potom kosti vyjmeme, vychladíme a obereme maso, které nakrájíme na kousky. Rýži uvaříme podle návodu na obalu

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji ji osmahneme, až je zlatavá. Přisypeme maso a scezenou zeleninu. Krátce orestujeme, osolíme a opepříme

  3. Rýži promícháme se směsí a podle chuti můžeme doplnit ještě oblíbeným kořením

  4. Rizoto s uzeným masem podáváme na oběd či večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!