Červené gnocchi recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
-
sůl
tuk
5 ks rajče
bazalka
80 g parmazán
mletý pepř
2 ks jarní cibulka
4 porce gnocchi
Postup Červené gnocchi
Postup přípravy receptu
-
Nočky uvaříme podle receptu Gnocchi. Můžeme si koupit i polotovar. Ten připravíme podle návodu na obalu
Troubu si předehřejeme. Rajčata si spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně jako cibuli
Do zapékací nádoby potom vkládáme nočky a na ně rajčata s cibulí. Vše okořeníme podle chuti solí, pepřem a bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Nejlépe se hodí parmezán, ale to záleží čistě jen na vás. Červené gnocchi zapékáme v troubě asi 10 minut a na povrch poklademe vločky másla
Červené gnocchi ihned podáváme.