Červené gnocchi recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
tuk
5 ks rajče
bazalka
80 g parmazán
mletý pepř
2 ks jarní cibulka
4 porce gnocchi

Postup přípravy receptu

  1. Nočky uvaříme podle receptu Gnocchi. Můžeme si koupit i polotovar. Ten připravíme podle návodu na obalu

  2. Troubu si předehřejeme. Rajčata si spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně jako cibuli

  3. Do zapékací nádoby potom vkládáme nočky a na ně rajčata s cibulí. Vše okořeníme podle chuti solí, pepřem a bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Nejlépe se hodí parmezán, ale to záleží čistě jen na vás. Červené gnocchi zapékáme v troubě asi 10 minut a na povrch poklademe vločky másla

  4. Červené gnocchi ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!