Treska na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
4 ks filé z tresky
1 lžíce sekaná petrželka
2 lžíce rostlinný olej
4 lžíce dijonská hořčice
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Silné filety tresky nebo jiné pevné bílé ryby očistíme.

  2. V misce smícháme rostlinný olej s hořčicí, solí a černým pepřem. Připravenou marinádou potřeme filety z obou stran a necháme odležet asi 20 minut.

  3. Filety z tresky pečeme na rozpáleném grilu na grilovacím tácku asi 10 minut. Filety jsou křehké, proto dáváme pozor při otáčení.

  4. Tresku na grilu před podáváním posypeme nasekanou petrželkou. Tresku ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!