Těstoviny se salámem a zeleninou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
kečup
1 balíček těstoviny
1 lžička provensálské koření
200 g sýr eidam
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
150 g rama
400 g točený salám
1 balíček mražená zeleninová směs

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody.Vaříme asi 20 minut, podle návodu na těstovinách. Během jejich vaření zvládneme upravit směs salámu a zeleniny

  2. Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Salám také sloupneme a rozkrájíme na drobné kostičky. Sýr nastrouháme

  3. Na pánvi rozpustíme máslo a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přidáme salám nakrájený na kostičky a společně smažíme, dokud cibule nezíská zlatavou barvu a salám jemnou křupku.Okořeníme pepřem, provensálským kořením, paprikou a přisypeme nerozmraženou směs hrášku, mrkve a kukuřice. Za stálého míchání necháme zeleninu se salámem a cibulí prohřát

  4. Uvařené těstoviny scedíme, rozdělíme na talíře a každou porci posypeme směsí salámu a zeleniny i nastrouhaným sýrem. Pak polijeme kečupem a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!