Rýžové nudle s tuňákem ala Pavel recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
petrželka
1 ks cibule
bazalka
mletý bílý pepř
1 konzerva tuňák v olivovém oleji
sušená petrželka
1 balíček rýžové nudle
3 konzervy tuňák v tomatové omáčce
1 sklenice Parioli pasta (tomato a chilli)
tvrdý sýr parmazánového typu

Postup přípravy receptu

  1. Z tuňáka v olivovém oleji slijeme na pánev olej, rozehřejeme a přidáme nakrájenou cibuli. Osmažíme, přidáme maso z tuňáka včetně ostatních konzerv v tomatě. Přidáme směs koření - bílý pepř, sušenou petrželku a bazalku. Vmícháme olivy bez pecky a nakonec vše spojíme sklenicí Parioli pasta. Chviličku prohříváme, pak odstavíme

  2. Rýžové nudle vložíme do vařící vody, ve které jsme rozpustili bujon a přidali pár kapek olivového oleje. Vaříme 3 minuty, potom rýžové nudle scedíme

  3. Rýžové nudle rozdělíme na talířky, poklademe tuňákovou směsí a posypeme sýrem (nemusí být)

  4. Rýžové nudle s tuňákem ala Pavel podávám teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!