Rybí ragú s houbami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
500 g brambory
500 g treska
150 g žampiony
500 ml rybí vývar
1 lžíce bramborový škrob

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a společně s vývarem dáme do hrnce, zakryjeme, přivedeme k varu a vaříme 20 minut.

  2. Tresku omyjeme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na kostky a postupně solíme. Škrob smícháme s trochou vody a přilijeme k bramborám. Vše vaříme, dokud tekutina nezhoustne.

  3. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme.

  4. Nakrájenou rybu s podušenými žampiony přidáme do hrnce, necháme vařit na mírném plameni dalších 5 minut a podle potřeby ochutíme solí.

  5. Rybí ragú s houbami podáváme bez přílohy nebo s přílohou podle vlastní chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!