Rybí karbanátky tří chutí recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 lžičky majonéza 2 lžíce kečup 0 kg maso mleté 1 špetka koření na mleté maso 1 kelímek zakysaná smetana špetka sůl a pepř 1 ks vajíčko 1 špetka koření na ryby 1 ks opečená ryba podle potřeby strouhanka hladká mouka strouhaný sýr
Postup Rybí karbanátky tří chutí recept
Postup přípravy receptu
-
Rybu, majolku, kečup a zakysanou smetanu rozmixujeme na dipp. Můžeme malinko odlít a ponechat k příloze. Přecedíme, pokud nám vadí malé kostičky.
Do mixéru s dippem přidáme mleté maso (může být i z konzervy) a koření na ryby. Vlijeme do mísy kde smícháme s moukou, strouhankou, vajíčkem a sýrem. Můžeme dochutit solí pepřem a kořením na mletá masa. Mouku přidáváme dokud směs nebude dostatečně tuhá na tvarování karbanátků. uplácáme karbanátek obalíme ve strouhance a osmažíme.
Rybí karbanátky tří chutí podáváme s brambory, ke kterým si můžeme přidat dipp který nám vznikl při prvním mixování.