Rybí karbanátky tří chutí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky majonéza
2 lžíce kečup
0 kg maso mleté
1 špetka koření na mleté maso
1 kelímek zakysaná smetana
špetka sůl a pepř
1 ks vajíčko
1 špetka koření na ryby
1 ks opečená ryba
podle potřeby
strouhanka
hladká mouka
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Rybu, majolku, kečup a zakysanou smetanu rozmixujeme na dipp. Můžeme malinko odlít a ponechat k příloze. Přecedíme, pokud nám vadí malé kostičky.

  2. Do mixéru s dippem přidáme mleté maso (může být i z konzervy) a koření na ryby. Vlijeme do mísy kde smícháme s moukou, strouhankou, vajíčkem a sýrem. Můžeme dochutit solí pepřem a kořením na mletá masa. Mouku přidáváme dokud směs nebude dostatečně tuhá na tvarování karbanátků. uplácáme karbanátek obalíme ve strouhance a osmažíme.

  3. Rybí karbanátky tří chutí podáváme s brambory, ke kterým si můžeme přidat dipp který nám vznikl při prvním mixování.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!