Rybí filety v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks brambory
4 ks rybí filé
podle chuti
sůl
citron
mletý kmín
marináda
100 g máslo
petrželka
1 ks cibule
pažitka
kopr
podle potřeby
máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Natě opereme, osušíme a nasekáme.

  2. Filety osolíme, okmínujeme a pokapeme citronem. Změklé máslo utřeme s cibulí a natěmi. Směsí potřeme z obou stran filety.

  3. Z alobalu si připravíme 4 větší čtverce a dobře je vymažeme máslem. Do středu alobalu dáme porci ryby. Rybu poklademe plátky brambor, doplníme zbylým kouskem másla a pečlivě zabalíme.

  4. Rybí filety v alobalu pečeme v troubě nebo na grilu15 - 20 minut.

  5. Rybí filety v alobalu podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!