Rybí filety v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 6 ks brambory 4 ks rybí filé podle chuti sůl citron mletý kmín marináda 100 g máslo petrželka 1 ks cibule pažitka kopr podle potřeby máslo na vymazání
Postup Rybí filety v alobalu recept
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Natě opereme, osušíme a nasekáme.
Filety osolíme, okmínujeme a pokapeme citronem. Změklé máslo utřeme s cibulí a natěmi. Směsí potřeme z obou stran filety.
Z alobalu si připravíme 4 větší čtverce a dobře je vymažeme máslem. Do středu alobalu dáme porci ryby. Rybu poklademe plátky brambor, doplníme zbylým kouskem másla a pečlivě zabalíme.
Rybí filety v alobalu pečeme v troubě nebo na grilu15 - 20 minut.
Rybí filety v alobalu podáváme se zeleninovým salátem.