Rybí filé Zingara recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek 3 lžíce olej sůl 100 g šunka 2 ks rajče 1 sklenka bílé víno 1 ks velká cibule 600 g rybí filé 2 ks paprikové lusky 2 lžičky kořenící směs
Postup Rybí filé Zingara recept
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé rozdělíme na jednotlivé porce, osolíme a okořeníme kořenící směsí, poprášíme hladkou moukou a opečeme na rozpáleném oleji, odložíme stranou.
Do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a česnek, podusíme a zalijeme vínem, přidáme posekanou šunku. Necháme přejít varem a do této šťávy vložíme opečené filé, krátce podusíme.
Rybí filé Zingara podáváme s podušenou rýží nebo uvařeným bramborem.