Rybí filé Zingara recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
3 lžíce olej
sůl
100 g šunka
2 ks rajče
1 sklenka bílé víno
1 ks velká cibule
600 g rybí filé
2 ks paprikové lusky
2 lžičky kořenící směs

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé rozdělíme na jednotlivé porce, osolíme a okořeníme kořenící směsí, poprášíme hladkou moukou a opečeme na rozpáleném oleji, odložíme stranou.

  2. Do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a česnek, podusíme a zalijeme vínem, přidáme posekanou šunku. Necháme přejít varem a do této šťávy vložíme opečené filé, krátce podusíme.

  3. Rybí filé Zingara podáváme s podušenou rýží nebo uvařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!