Rybí filé na cibulce recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
máslo
kmín
grilovací koření
1 ks velká cibule
čínské zelí
mletá sladká paprika
1 balíček mražené rybí filé
koření ďábelská směs
pálivý dresink

Postup přípravy receptu

  1. Základem receptu je kromě mraženého filé také množství cibule. Hned na začátek si ji oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na měsíčky. Během dušení se nám jednotlivé vrstvy samy oddělí

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme osolené filé, zasypeme cibulí, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Po krátkém podušení posypeme kmínem, mletou paprikou, ďábelskou směsí a grilovacím kořením

  3. Filé dusíme do té doby, než se nám voda vypaří a zůstanem nám jen změklá cibule a trochu omáčky

  4. Rybí filé na cibulce podáváme s omytými listy čínského zelí, přikusujeme chléb. Vhodné jako rychlá a lehká večeře.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!