Rybí filé na cibulce recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl máslo kmín grilovací koření 1 ks velká cibule čínské zelí mletá sladká paprika 1 balíček mražené rybí filé koření ďábelská směs pálivý dresink
Postup Rybí filé na cibulce
Postup přípravy receptu
-
Základem receptu je kromě mraženého filé také množství cibule. Hned na začátek si ji oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na měsíčky. Během dušení se nám jednotlivé vrstvy samy oddělí
Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme osolené filé, zasypeme cibulí, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Po krátkém podušení posypeme kmínem, mletou paprikou, ďábelskou směsí a grilovacím kořením
Filé dusíme do té doby, než se nám voda vypaří a zůstanem nám jen změklá cibule a trochu omáčky
Rybí filé na cibulce podáváme s omytými listy čínského zelí, přikusujeme chléb. Vhodné jako rychlá a lehká večeře.