Roláda "Na úrovni" recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

10 dkg cukr
olej
máslo
2,5 lžíce kakao
5 ks žloutek
5 ks bílek
1 ks vanilkový cukr
1 kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

  1. Pečící papír dobře vymažeme olejem a připravíme na plech

  2. Bílky dobře ušleháme, přidáme žloutky, cukr a kakao. Takto vyšlehané těsto rozprostřeme na připravený pečící papír a pečeme v předehřáté troubě mezi 170 - 180 °C podle oka

  3. Po mírném prochladnutí potřeme plát ušlehanou šlehačkou s vanilkovým cukrem. Stočíme a dáme vychladit

  4. Nebojte se, nezapomněla jsem na mouku, ale opravdu v tomto receptu žádná není a vůbec tam nechybí. Vyzkoušejte a všechny ostatní rolády Vám budou připadat obyčejné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!