Přírodní řízek se šťávou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 plátky vepřové maso
1 balíček šťáva k vepřovému masu Knorr
podle potřeby
olej
voda
podle chuti
sůl
čerstvě mletý pepř
na obalení
solamyl

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky z kýty či kotlety, může být i kuřecí řízek, naklepeme, osolíme, opepříme čerstvým mletým barevným pepřem a obalíme jemně v solamylu.

  2. Vepřové plátky opečeme na pánvi na rozpáleném oleji.

  3. Mezitím si připravíme šťávu k vepřovému masu podle návodu na obalu.

  4. Do hotové šťávy vložíme opečené maso, chvíli povaříme, ještě opepříme a na závěr ochutíme čerstvě mletým barevným pepřem.

  5. Přírodní řízek se šťávou podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!