Přírodní řízek se šťávou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 plátky vepřové maso 1 balíček šťáva k vepřovému masu Knorr podle potřeby olej voda podle chuti sůl čerstvě mletý pepř na obalení solamyl
Postup Přírodní řízek se šťávou recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřové plátky z kýty či kotlety, může být i kuřecí řízek, naklepeme, osolíme, opepříme čerstvým mletým barevným pepřem a obalíme jemně v solamylu.
Vepřové plátky opečeme na pánvi na rozpáleném oleji.
Mezitím si připravíme šťávu k vepřovému masu podle návodu na obalu.
Do hotové šťávy vložíme opečené maso, chvíli povaříme, ještě opepříme a na závěr ochutíme čerstvě mletým barevným pepřem.
Přírodní řízek se šťávou podáváme s vařenými brambory.