Pomerančové kytičky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

56 ks bílé čokoládové formičky ve tvaru hvězdiček
náplň
200 ml smetana ke šlehání
1 lžíce pomerančový likér
100 g čokoládová poleva
na ozdobu
1 balíček kandovaný pomeranč

Postup přípravy receptu

  1. Polevu nalámeme na kousky.

  2. Smetanu zahřejeme a připravené kousky polevy v ní rozpustíme. Přimícháme likér a hmotu necháme přes noc v lednici.

  3. Šlehačem pomerančovou hmotu vyšleháme, ozdobnou trubičkou ji nastříkáme do čokoládových formiček a navrch ozdobíme kouskem pomeranče.

  4. Pomerančové kytičky necháme v chladu ztuhnout a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!