Plněná vaječná omeleta recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
sůl
vývar
vejce
1 ks cibule
smetana
10 dkg anglická slanina
zelená petrželka
mletý černý pepř
300 g vařené hovězí maso

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí vařené maso (třeba z polévky) umeleme

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. V kastrolku osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme cibuli a dozlatova osmahneme. Pak přidáme i hovězí maso, okořeníme a přidáme trochu vývaru tak, aby se směs dala mazat

  3. Vejce (každé zvlášť) rozšleháme v hrníčku s trochou smetany na vaření a solí. Z obou stran upečeme omeletu a plníme masovou směsí. Pak už jen stočíme

  4. Plněné vaječné omelety podáváme zatepla s bramborem. Ale dají se jíst i zastudena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!