Pangas na zelenině recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

vegeta
voda na podlití
koření na ryby
1/2 balíčku mražená zeleninová směs
2 ks filé z pangasiuse

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazíme dvě filety pangase

  2. Rybu vložíme do pekáčku, posypeme kořením na ryby a trochou podravky. Malinko koření vetřeme, aby bylo z obou stran. Filety podsypeme mraženou zeleninou (nejlépe mrkev, hrášek, kukuřice), ale záleží podle chuti a podle toho, co vám chutná. Mraženou zeleninu nasypeme i nahoru a podlijeme trochou vody

  3. Pangase na zelenině přiklopíme víkem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na 200 °C do změknutí ryby, asi 40 minut

  4. Než se pangas upeče, oloupeme brambory a uvaříme klasickým způsobem. Pangase na zelenině podáváme s připravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!