Zapečený pangasius s tofu a žampiony v alobalu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 konzerva sterilované žampiony
100 g plátkový sýr
mletý barevný pepř
500 g filé z pangasiuse
150 g uzené fofu

Postup přípravy receptu

  1. Filé z pangasiuse z obou stran osolíme, opepříme a dáme na větší díl alobalu

  2. Filé poklademe plátky uzeného tofu. Pokryjeme žampiony a nahoru dáme plátkový eidam. Alobal důkladně zavineme, aby z něj nevytekla šťáva

  3. Pangasiuse s tofu a žampiony v alobalu dáme do předehřáté trouby a pečeme asi 25 minut

  4. Zapečeného pangasiuse s tofu a žampiony v alobalu podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!