Originální srbské čevapčiči recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 1 ks vejce 1 ks cibule 0.5 kg mleté maso podle potřeby olej strouhanka podle chuti majoránka vegeta na ozdobu cibule okurka příloha vařené brambory
Postup Originální srbské čevapčiči recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso důkladně promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme vegetou, solí a majoránkou.
Směs zahustíme podle potřeby strouhankou a tvoříme válečky. Čevapčiči smažíme na rozpáleném oleji, až jsou pěkně prosmažená.
Originální srbské čevapčiči podáváme s vařenými brambory. Porce zdobíme čerstvou okurkou a můžeme přidat osmaženou cibulku.
Recept na srbské čevapčiči nás navíc přijde levně, přitom si pochutnáme.