Originální srbské čevapčiči recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks vejce
1 ks cibule
0.5 kg mleté maso
podle potřeby
olej
strouhanka
podle chuti
majoránka
vegeta
na ozdobu
cibule
okurka
příloha
vařené brambory

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso důkladně promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme vegetou, solí a majoránkou.

  2. Směs zahustíme podle potřeby strouhankou a tvoříme válečky. Čevapčiči smažíme na rozpáleném oleji, až jsou pěkně prosmažená.

  3. Originální srbské čevapčiči podáváme s vařenými brambory. Porce zdobíme čerstvou okurkou a můžeme přidat osmaženou cibulku.

  4. Recept na srbské čevapčiči nás navíc přijde levně, přitom si pochutnáme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!