Omeleta s masovou náplní recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 ks vejce
1 konzerva hovězí maso
1 konzerva vepřové maso
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
máslo
na ozdobu
petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvičce rozpustíme máslo, vlijeme na ně dvě vejce rozšlehaná se solí a vidličkou je mícháme na prudším ohni tak dlouho, až se vejce začnou srážet. V tuto dobu vsuneme pánev s vejci do horké trouby a necháme je dopéct dorůžova.

  2. Konzervy s masem promícháme a prohřejeme. Můžeme i dochutit, jak máme rádi. Použít sůl, pepř a jakékoliv oblíbené koření.

  3. Opečenou omeletu potřeme horkou masitou náplní, přeložíme ji v půli, vyklopíme na teplý talíř a konzumujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!