Kuřecí zeleninové ragú na kari recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- omáčka 1 špetka sůl 1 lžíce kari 3 ks kuřecí prsa 1 kelímek smetana na vaření 1 balíček mražená zeleninová směs příloha 3 balíčky rýže podle potřeby 1 lžíce kari podle chuti 1 špetka mletý černý pepř 1 špetka sušený česnek
Postup Kuřecí zeleninové ragú na kari recept
Postup přípravy receptu
-
Nejprve dáme vařit rýži. Rýži vaříme podle návodu na obalu.
Očistíme a nakrájíme kuřecí prsa na nudličky, posypeme solí a kari a dáme na rozpálenou pánev s kapkou oleje zatáhnout. Když maso zbělá, přilejeme trochu vody a přidáme nakrájenou zeleninu (pórek, mrkev, hrášek, kukuřici a brokolici - stačí mražená směs). Necháme chvíli povařit a přilijeme smetanu. Podle chuti dokořeníme kari, solí a pepřem (popřípadě sušeným česnekem).
Uvařenou rýži na talíře, doprostřed dáme připravené kuřecí zeleninové ragú na kari a můžeme podávat.