Karbanátky s barevnou zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
strouhanka
2 lžíce petrželka
1 ks cibule
100 g žampióny
1 ks cuketa
2 ks mrkev
50 g parmazán
olivový olej
špetka soli
300 g mleté hovězí maso
černý pepř
300 g mleté vepřové maso
300 g barevná paprika

Postup přípravy receptu

  1. Na kousky nakrájenou zeleninu a žampiony osolíme, pokapeme olejem, orestujeme a dáme do pekáčku.

  2. Karbanátky: Drobně nasekanou cibuli přidáme k masu, petrželce a nastrouhanému parmazánu. Rozklepneme vejce, směs osolíme, opepříme, promícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou.

  3. Mokrýma rukama vytvarujeme karbanátky. Přidáme je do pekáčku k zelenině a pečeme v troubě asi 15 minut.

  4. Hotové karbanátky s barevnou zeleninou ozdobíme bylinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!