Jarní salát z rukoly, ředkviček a mozzarelly recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazek ředkvičky
1 balení rukola
1 balení mozzarella kuličky
podle chuti
sůl
bazalka
olivový olej
čerstvě mletý barevný pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rukolu omyjeme a necháme okapat. Ředkvičky opereme, očistíme a nakrájíme na plátky.

  2. Rukolu vložíme do mísy, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Nakonec přidáme kuličky mozzarelly a lehce promícháme. Můžeme doplnit nasekanými lístky čerstvé bazalky.

  3. Jarní salát z rukoly, ředkviček a mozzarelly podáváme s pečivem, opečeným toastem apod. jako lehký hlavní chod, předkrm či salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!