Husí játra na na brandy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
3 lžíce olej
sůl
3 ks cibule
1 sklenice pórek
5 cl brandy
4-5 ks žampiony
1 lžíce nakládaný zelený pepř
600 g husí játra

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na kousky a malou chvíli je povaříme v osolené vodě. Necháme okapat. Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme, česnek rozdrtíme a pórek nakrájíme na nudličky a žampiony nakrájíme na plátky.

  2. Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme pórek, žampiony a drcený česnek. Vše krátce osmahneme, přidáme játra a chvíli podusíme. Nakonec vše zastříkneme brandy a trochou vody. Husí játra na na brandy ochutíme zeleným pepřem a osolíme. Již jen promícháme a odstavíme.

  3. Husí játra na na brandy podáváme s dušenou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!