Svěží tiramisu con frutti di bosco recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

4 lžíce cukr
3 ks vejce
500 g mascarpone
3 hrstě lesní ovoce
1 balíček piškoty pavesini

Postup přípravy receptu

  1. Čerstvé žloutky oddělíme od bílků. Z bílků se špetkou soli ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a přišleháme mascarpone. Naposledy přimícháme sníh z bílků a máme krém. Dvě hrsti lesního ovoce (frutti di bosco) rozmixujeme

  2. Do vhodné nádobky budeme ukládat trochu krému. Na krém položíme piškoty namočené v rozmixované šťávě z ovoce, přikryjeme opět krémem a uložíme znovu máčené piškoty. Opakujeme do spotřebování surovin

  3. Svěží tiramisu con frutti di bosco je perfektní dezert podávaný za studena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!