Gulášek po cikánsku recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 50 g slanina - - česnek - - sůl 5 dl vývar 200 g brambory - - majoránka - - tuk 200 g cibule - - kmín 100 g papriky - - pepř mletý - - paprika mletá 40 g protlak rajčatový 75 g okurky sterilované 750 g maso hovězí přední 100 g žampiony
Postup Gulášek po cikánsku recept
Postup přípravy receptu
-
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, krátce zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme dopoloměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.