Gulášek po cikánsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g slanina
- - česnek
- - sůl
5 dl vývar
200 g brambory
- - majoránka
- - tuk
200 g cibule
- - kmín
100 g papriky
- - pepř mletý
- - paprika mletá
40 g protlak rajčatový
75 g okurky sterilované
750 g maso hovězí přední
100 g žampiony

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, krátce zpěníme, vložíme nakrájené maso, za stálého míchání osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme protlak a kmín. Zalijeme vývarem a dusíme dopoloměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, utřený česnek a majoránku. Chvíli dusíme, přidáme na slanině orestované nakrájené houby, na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájená rajčata a okurky. Vše krátce povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!