Filety z tresky na zelenině recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2-3 ks vejce
1-2 ks cibule
1 kg filé z tresky
pepř
250 g mražená paprika
250 g mražená rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Mražená rajčata omyjeme pod teplou vodou a krásně z nich sloupneme slupky.Troubu rozehřejeme, pečeme nejlépe v horkovzduchem. Rajčata překrájíme.

  2. Do pekáče (s víkem) vsypeme část cibule a rozprostřeme ji po celém pekáči. Pak vložíme zmrzlou papriku, rajčata, zbylou cibuli a nakonec mražené filety. Vše osolíme, opepříme a zalijeme rozkvedlaným vejcem. Filety z tresky na zelenině přikryjeme víkem a vložíme do trouby. Teplotu si musí každý vyzkoušet podle své trouby. Pečeme asi 45 minut, až je měkká ryba i zelenina.

  3. Filety z tresky na zelenině podávám s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!