Dobrá gulášová polévka recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
majoránka
1 ks cibule
150 g přední hovězí maso
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mleté chilli
2 ks větší brambory
1 konzerva malý rajčatový protlak

Postup přípravy receptu

  1. Na pár kapkách oleje osmahneme nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nadrobno nakrájené maso a necháme zatáhnout. Lehce zaprášíme moukou, zamícháme. Přisypeme mletou sladkou papriku a chilli podle chuti. Zalijeme vodou. Osolíme, opepříme. Polévku necháme asi hodinu vařit

  2. K provařené gulášové polévce přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme dalších asi 10 minut. Ke konci přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek a majoránku

  3. Gulášovou polévku podle tohoto receptu podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!