Dobrá pomazánka z vajec recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
6 ks vejce
100 g uzenina
2 lžičky křen
100 g eidam
tatarská omáčka
mletý černý pepř
pomazánkové máslo s křenem

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Vejce oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Dále nastrouhané uzeninu, eidam a křen

  2. Smícháme nastrouhané vejce, uzeninu a eidam. Na spojení pomazánky použijeme pomazánkové máslo s křenem a trochu tatarské omáčky. Přidáme ještě trochu strouhaného křenu. Osolíme, opepříme a umícháme pomazánku

  3. Dobrou pomazánku z vajec namažeme na čerstvé pečivo a podáváme. Kdo nemá rád křen, může ho vyměnit za česnek.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!