Červené nudličky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

25 dkg kuřecí prsa
olej na smažení
těstíčko
2 lžíce solamyl
2-3 lžíce voda

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa naklepeme co nejtenčí. Pak z nich nakrájíme nudličky, opět co nejtenčí.

  2. Ze solamylu a vody uděláme nehusté těstíčko. Do ní vložíme maso a necháme minimálně 2 hodiny uležet. Dobré je občas promíchat.

  3. Pak rozpálíme tuk, až se z něho začne kouřit a směs do něj dáme. Nudličky smažíme dočervena. Jakmile jsou červené, můžeme podávat.

  4. Pokud chceme pokračovat, uděláme směs ze žloutku, trochou vegety, sójové omáčky tak na 2 polévkové lžíce, lžičku kečupu, lžičku cukru, lžičku citronové, lépe limetkové šťávy a pepř, rozkvedlat a nalít na dočervena osmahlou směs.

  5. Neprohřívat, jen přelít a podávat.

  6. Červené nudličky podáváme nejlépe s brambory. Důležité je opéct nudličky dočervena, ne dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!