Židovské maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 stroužků česnek
4 lžíce olej
sůl
2 ks cibule
1 lžička mletý pepř
1 lžička mletý zázvor
1 lžíce mletá sladká paprika
600 g hovězí kýta

Postup přípravy receptu

  1. Z koření, česneku a 2 lžic oleje připravíme pastu.

  2. Do očištěného hovězího masa vpichujeme špičatý nůž a vpravujeme pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa.

  3. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli. Vložíme maso a důkladně opečeme ze všech stran. Zalijeme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme. Židovské maso nakrájíme a můžeme podávat.

  4. Židovské maso podáváme s rýží nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!