Zeleninové toasty s pestem recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 ks paprika
2 ks rajče
100 g gouda
1 ks Hermelín
rajčatové pesto
4 ks celozrnná houska

Postup přípravy receptu

  1. Celozrnné housky rozřízneme podélně na půlky a obě vždy potřeme asi lžičkou rajčatového pesta

  2. Papriku očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Rajčátka rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme měkkého středu a zbytek nakrájíme také na proužky. Goudu použijeme plátkovou, hermelín nakrájíme

  3. Na každou housku poklademe na střídačku zeleninu, hermelín a přiklopíme asi 2 plátky goudy

  4. Housky vložíme do sendvičovače, pečlivě přiklopíme a necháme dozlatova zapékat

  5. Zeleninové toasty vyjmeme, necháme trochu vychladnout a podáváme. Jsou dobré na snídani, svačinu i večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!