Filé na cibuli recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka sůl
100 g máslo
1 lžíce strouhanka
1 lžíce hořčice
1 lžička kari
4 plátky filé z tresky
2 ks větší cibule
3 lžíce citronová šťáva
1 špetka mletý černý pepř
1 špetka koření na ryby

Postup přípravy receptu

  1. Cibule oloupeme a nakrájíme najemno, smícháme se změklým máslem, kari, citronovou šťávou, hořčicí a strouhankou

  2. Plátky tresky osolíme, opepříme, můžeme přidat i koření na ryby. Položíme je na čtverec alobalu, důkladně potřeme cibulovou směsí

  3. Alobal dobře zabalíme a filé na cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 - 30 minut. Před koncem pečení můžeme alobal otevřít

  4. Filé na cibuli podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!