Zdravý coleslaw recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce rozinky
2 ks mrkev
500 g zelí
1 lžíce med
50 ml jablečný ocet
250 ml bílý jogurt
1 lžíce mletý mák

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme jablečný ocet s bílým jogurtem a osladíme lžící medu.

  2. Zelí očistíme a nakrouháme, mrkev oškrábeme a nastrouháme na hrubé straně struhadla. Nakrouhané zelí asi 10 minut důkladně promačkáváme rukou, krásně zkřehne, pak přidáme mrkev, rozinky i mák a opatrně promícháme s připraveným jogurtovým dresinkem.

  3. Zdravý salát coleslaw podáváme s čerstvým pečivem jako hlavní chod a podle chuti také jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!