Zapékané krůtí chlebíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
1 ks mrkev
8 plátků sýr
2 ks okurka
1 sklenice tatarská omáčka
8 ks plátek z veky
400 g krůtí maso

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nastrouhanou mrkev a kyselou okurku, nadrobno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a to vše dobře promícháme. Vzniklou směsí potřeme plátky veky a na každý chlebíček ještě položíme plátek tvrdého sýra.

  2. Připravené chlebíčky vložíme do mikrovlnné trouby a 2 minuty zapékáme. Zapéct můžeme i v normální troubě, asi 6 minut, dokud sýr nezměkne. Podáváme jako předkrm s hlávkovým salátem nebo jako lehkou svačinu nebo večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!