Vepřový mišmaš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 palička česnek
1 lžička sůl
1 ks feferonka
2 ks velká cibule
1 kg vepřový bůček
1 hrneček ostrý kečup
2 lžíce mletá sladká paprika
2 hrnečky jemný kečup
drobenka
1 lžička pepř

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na kostičky, cibuli také, česnek na plátky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a trochu naředíme vodou, aby byl bůček skoro potopený.

  2. Promícháme, a pečeme asi půl hodiny. Pak opět promícháme, podle potřeby dolijeme vodu, pomalu vzniká krásně lepivá hustá omáčka, a pečeme až do změknutí masa.

  3. Výborná příloha k vepřovému mišmaši je rýže, ale můžeme podávat i s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!