Vepřový mišmaš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 palička česnek 1 lžička sůl 1 ks feferonka 2 ks velká cibule 1 kg vepřový bůček 1 hrneček ostrý kečup 2 lžíce mletá sladká paprika 2 hrnečky jemný kečup drobenka 1 lžička pepř
Postup Vepřový mišmaš recept
Postup přípravy receptu
-
Bůček nakrájíme na kostičky, cibuli také, česnek na plátky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a trochu naředíme vodou, aby byl bůček skoro potopený.
Promícháme, a pečeme asi půl hodiny. Pak opět promícháme, podle potřeby dolijeme vodu, pomalu vzniká krásně lepivá hustá omáčka, a pečeme až do změknutí masa.
Výborná příloha k vepřovému mišmaši je rýže, ale můžeme podávat i s chlebem.