Vepřové kotlety z remosky recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl vývar 100 g niva 1 ks velká cibule mletý černý pepř 4 plátky vepřová šunka sádlo na vymazání 4 ks vepřová kotleta bez kosti
Postup Vepřové kotlety z remosky
Postup přípravy receptu
-
Kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtyři silná kolečka. Sýr nastrouháme nahrubo
Remosku silně vymažeme vepřovým sádlem, vložíme kotlety, které poklademe cibulí, podlijeme malým množstvím vývaru a upečeme doměkka. Ke konci pečení maso poklademe šunkou, posypeme strouhanou nivou a krátce zapečeme
Zapečené vepřové kotlety z remosky podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a čerstvou zeleninou.