Vepřové kotlety z remosky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
vývar
100 g niva
1 ks velká cibule
mletý černý pepř
4 plátky vepřová šunka
sádlo na vymazání
4 ks vepřová kotleta bez kosti

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtyři silná kolečka. Sýr nastrouháme nahrubo

  2. Remosku silně vymažeme vepřovým sádlem, vložíme kotlety, které poklademe cibulí, podlijeme malým množstvím vývaru a upečeme doměkka. Ke konci pečení maso poklademe šunkou, posypeme strouhanou nivou a krátce zapečeme

  3. Zapečené vepřové kotlety z remosky podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!