Tuňáková mňamka recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

tymián
pórek
eidam
300 g tuňák ve vlastní šťávě
dobromysl
1 lžička feferóny naložené v soli
2 lžičky hustý rajčatový protlak
1 ks menší pórek (10 - 15 cm)

Postup přípravy receptu

  1. Použijeme tuňáka ve vlastní šťávě, mohou být kousky i tuňáková drť. Přichystáme si ho i se šťávou do misky a promícháme se lžičkou směsi feferónů

  2. Pórek zbavíme svrchní části a nakrájíme jej na jemná kolečka

  3. Do misky s tuňákem přidáme pórek, rajčatový protlak, dobromysl i tymián. Společně důkladně promícháme

  4. Tuňákovou mňamku podáváme na pečivu, v tomto případě jsme použili rýžové chlebíčky s rajčatovou příchutí. Ozdobíme plátkem eidamu a kolečkem pórku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!