Tuňáková mňamka recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- tymián pórek eidam 300 g tuňák ve vlastní šťávě dobromysl 1 lžička feferóny naložené v soli 2 lžičky hustý rajčatový protlak 1 ks menší pórek (10 - 15 cm)
Postup Tuňáková mňamka
Postup přípravy receptu
-
Použijeme tuňáka ve vlastní šťávě, mohou být kousky i tuňáková drť. Přichystáme si ho i se šťávou do misky a promícháme se lžičkou směsi feferónů
Pórek zbavíme svrchní části a nakrájíme jej na jemná kolečka
Do misky s tuňákem přidáme pórek, rajčatový protlak, dobromysl i tymián. Společně důkladně promícháme
Tuňákovou mňamku podáváme na pečivu, v tomto případě jsme použili rýžové chlebíčky s rajčatovou příchutí. Ozdobíme plátkem eidamu a kolečkem pórku.