Zdravá tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
1 lžička plnotučná hořčice
citronová šťáva
2 ks tuňák v konzervě
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř
1/2 kelímku pomazákové máslo s křenem

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme na tvrdo a oloupeme. Oloupeme i jednu malou cibulku. Otevřeme dvě plechovky s tuňákem a šťávu slijeme

  2. Do misky dáme tuňáka, cibulku, vajíčka a půl kelímku pomazánkového másla s křenem. Přidáme lžičku plnotučné hořčice. sůl a pepř. Malinko pokapeme citronovou šťávou. To všechno rozmixujeme ručním mixérem, až vznikne jemná pomazánka

  3. Zdravou tuňákovou pomazánku podáváme s čerstvým chlebem a zdobíme podle vlastní fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!