Plněné uzené maso recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks cibule
kmín
petrželová nať
4 plátky uzené maso
1 plátek balkánský sýr
2 ks vařená vejce
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do silnějšího plátku uzeného masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a pokrájenou petrželkou. Maso pak sešijeme nebo spíchneme jehlou

  2. Maso opepříme, okmínujeme a vložíme do Remosky. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme a za občasného podlévání pečeme doměkka

  3. Plněné uzené maso podáváme jako hlavní chod s přílohou podle chuti

  4. Zdroj: remoska.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!