Treska po ďábelsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

800 g treska
směs
2 lžíce olej
50 g máslo
1 lžíce hořčice
2 ks zelená paprika
1 lžíce čerstvá petrželka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
2 lžíce strouhanka
na ozdobu
1 ks citron

Postup přípravy receptu

  1. Omytou a očištěnou tresku rozdělíme na porce. Zelené papriky a petrželku drobně nasekáme, přidáme koření, hořčici a sůl. Směs spojíme 2 lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla.

  2. Porce ryby touto směsí potřeme, vložíme do pekáčku, posypeme strouhankou, pokapeme zbytkem másla a pečeme 30 minut v horké troubě.

  3. Tresku po ďábelsku upravíme na míse, obložíme dílky citronu a podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!